Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міністерство економіки України оновило перелік сільськогосподарської техніки та обладнання, що підлягатиме частковій компенсації в наступному році.

Дата: 20.12.2023 08:07
Кількість переглядів: 147

Мінекономіки затвердило перелік сільгосптехніки, 25% вартості якої  компенсує держава | Економічна правда

Міністерство економіки України оновило перелік сільськогосподарської техніки та обладнання, що підлягатиме частковій компенсації в наступному році. 

За інформацією Міністерства аграрної політики України у 2024 році планують відновити роботу бюджетної програми часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки й обладнання. Зокрема, у Державному бюджеті на 2024 рік за КПКВ 2801580 «Фінансова підтримка сільськогосподарських виробників» виділено 205 млн. грн.

Програмою передбачено відшкодування 25% вартості придбаної у вітчизняних виробників техніки й обладнання для агропромислового комплексу у період з 1 грудня поточного року по 30 листопада наступного року.

Нагадуємо, що згідно з Порядком використання коштів, який затверджений постановою КМУ від 01.03.2017 №130 (із змінами), купівлю сільськогосподарської техніки необхідно здійснювати через уповноважений банк, що підписав з Мінагрополітики Меморандум про співпрацю.

Оновлений перелік техніки та обладнання, який підлягає частковій компенсації представлений на сайті Міністерства економіки України за посиланням: https://1ll.ink/NsPte


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора