Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

26 січня 2024 року на базі Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості було проведено семінар « Із загальних питань зайнятості»

Дата: 29.01.2024 11:15
Кількість переглядів: 42

26 січня 2024 року на базі Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості було проведено семінар « Із загальних питань зайнятості» для 9 осіб з числа безробітних громадян. Тематикою семінару було ознайомлення шукачів роботи з видами соціальних послуг, електронними сервісами та правами і обов'язками безробітних.

У заході взяли участь соціальні партнери служби зайнятості: а саме Черкаський правозахисний центр. Марина Шевченко детально розповіла про електронний сервіс портал ДІЯ: - оформлення субсидій, проходження курсів навчання (а саме з іноземної мови), сплату штрафів, створення ФОП, сплату податків тощо. Пані Марина акцентувала увагу на трудовому праві, а саме: прийняття та звільнення найманих працівників під час військового стану, зміни у законодавстві щодо відпусток. Розповіла про трудовий договір та нюанси звільнення.

На заході була присутня представник Центру соціальних служб Звенигородської міської ради Анастасія Трубаєнко, яка надала консультацію щодо оформлення статусу дитини що постраждала в наслідок бойових дій.

Возможно, это изображение 7 человек, люди учатся, больница и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора