Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Укрпошта представить марки, присвячені героїчним працівникам компанії

Дата: 29.01.2024 09:12
Кількість переглядів: 14

Фото без описуУ день свого 30-річчя, який відзначатиметься 02 лютого, національний поштовий оператор представить випуск «Укрпошта завжди поруч з вами» в серії «Героїчні професії».

Погашення спеціальним штемпелем «Перший день» пройде в Києві, спецпогашення — у всіх регіонах України. Штемпелі АР Крим та м. Севастополь прикріплені до Києва, Луганської області — до Покровська Донецької області.

Поштовий блок присвячено самовідданій та звитяжній роботі працівників компанії в умовах повномасштабного вторгнення. Упродовж двох років війни Укрпошта робить усе можливе, щоб підтримувати, допомагати та надавати послуги мешканцям нашої країни, яким доводиться долати цей важкий та кризовий період.

Компанія організовувала збір та транспортування тисяч тонн гуманітарної допомоги, доставляла посилки по Україні та за кордон, видавала пенсії та соціальну допомогу, випускала легендарні поштові марки, розповідаючи світу правду про російсько-українську війну, відкривала нові та ремонтувала пошкоджені ворогом відділення, ставала фактично єдиним каналом з надання послуг для мешканців прифронтових територій, які завдяки Укрпошті не втрачали зв’язок з усією Україною.

Блок складають дві марки: «Укрпошта доставляє» та «ЗСУ перемагають». На них зображено пересувне поштове відділення Укрпошти, яке приїхало в населений пункт відразу після його звільнення Збройними Силами України. «Слава головній пошті країни!», — саме так вітають військові на прифронтових блокпостах машини Укрпошти, віддаючи шану мужності, професійності та героїзму її працівників.

Тираж блоку — 200 000 примірників, з яких 6 100 – неперфорованих з наддруком «Укрпошта 30 років». Тираж конверта «Перший день» — 40 000 примірників, картки — 96 000 примірників. Номінал марок — М = 18 грн (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України). Художник поштового блоку, конвертів та штемпелів «Перший день» — Віктор Грудаков. Дизайн штемпелів спецпогашення  — Оксани Шуклінової.

Відсьогодні в поштовому маркеті відкривається передзамовлення на поштовий блок. Для оформлення передзамовлення перейдіть за посиланням. Відправлення замовлень із поштовими блоками  розпочнеться після 2 лютого — дати введення випуску в обіг. Усі бажаючі попередньо можуть купувати конверт «Перший день», відправлення якого, на відміну від марок, здійснюватиметься за фактом замовлення.

Власники філателістичних абонементів вже отримали посилання на оплату цього поштового випуску на свої електронні скриньки.

Нагадаємо: випуск «Героїчні професії» присвячено людям різних спеціальностей, які працюють для українців та заради Перемоги нашої країни. Героїчну серію у 2023 році розпочав поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра», 04 листопада 2023 року вона поповнилася випуском «Залізні люди», а сьогодні до колекції додався блок «Укрпошта завжди поруч з вами».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора