Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ігор Табурець передав рідним загиблого захисника державні нагороди

Дата: 29.01.2024 14:54
Кількість переглядів: 35

Фото без описуАндрій Лемішенко – повний кавалер ордену «За мужність». Посмертні державні відзнаки передав дружині Яні та донечці Мієчці полеглого захисника очільник області Ігор Табурець.

Український військовий, родом із Христинівщини, загинув у боях торік, боронячи Бахмут.

– Непоправна втрата для нашої Черкащини та всієї України, – зазначив Ігор Табурець. –  Сьогодні зустрівся з родиною полеглого захисника. Передав державні нагороди. Як пам’ять про незламність духу, силу та мужність, про звитяги.

Фото без описуАндрій Лемішенко став на захист країни з перших днів російської агресії ще у 2014 році. Пройшов найзапекліші бої, найгарячіші точки.

– Щоразу казав, коли ми говорили про війну: «Як не я, то хто?», – пригадує дружина Яна. – У нього й думки не було звільнитися. Мріяв лише про Перемогу. І боровся за неї. 

Андрій Лемішенко був командиром штурмового відділення батальйону «Айдар». 

Фото без описуФото без опису– Пам’ять додає нам сил, – сказав начальник ОВА. –  Не здаватися, боротися, довершити справу наших полеглих захисників і захисниць. Слава Героям! Навіки слава!

Нагадаємо, Ігор Табурець зустрівся з рідними полеглих у боях за Україну захисників. Він передав родинам посмертні державні нагороди.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора