Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Шамрай про підвезення учнів до шкіл у сільській місцевості

Дата: 14.02.2024 15:24
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

На Черкащині продовжують акумулювати зусилля для належної організації підвезення учасників освітнього процесу до шкіл у сільській місцевості. Про це повідомив заступник очільника області Олександр Шамрай на брифінгу в медіацентрі ОВА.

Як він розповів, минулоріч за рахунок різних джерел фінансування вдалося придбати 41 шкільний автобус. Із них 6 – для учнів із особливими освітніми потребами. Ще 4 одинці транспорту надали партнери із  Франції.

– За кількістю придбаних шкільних автобусів Черкащина в минулому році посіла 3 місце серед інших областей України, – зауважив Олександр Шамрай. – Натепер в області обліковується 280 шкільних автобусів. Окрім цього, для підвезення учасників освітнього процесу залучено 54 одиниці орендованого автотранспорту.

Загалом підвезення організовано для 15 680 учнів сільської місцевості. Також забезпечено підвезення до закладів освіти педагогів. Ним користується понад 1800 вчителів.

Проте, за словами заступника очільника області, питання залишається актуальним і надалі.

– Нині потреба у шкільних автобусах для нашої області становить 57 одиниць, – додав Олександр Шамрай. – Тож роботу у цьому напрямі не припиняємо. Для цього продовжуємо налагоджувати співпрацю із громадами, відповідальним бізнесом, вітчизняними та міжнародними партнерами.

Докладніше про організацію підвезення учнів до шкіл у сільській місцевості у відео: 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора