Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість і підзвітність: моніторинг закупівель на Черкащині

Дата: 16.02.2024 14:31
Кількість переглядів: 12

Фото без описуРобоча група “Прозорість і підзвітність” продовжує моніторинг закупівель. У період із 1 по 16 лютого в області у статусі «подання пропозицій» перебуває 149 тендерних пропозицій із очікуваною вартістю понад 200 тис. грн. 

Найбільше тендерів із придбання продуктів харчування, лікарських засобів і медичних матеріалів, нафти та дистилятів. Також замовники купують тверде та деревне паливо, електроенергію і засоби для підтримки Сил оборони. Зокрема, на придбання БпЛА активні 7 закупівель, по два – на портативні засоби радіоелектронної боротьби та транспортні засоби, один – на квадроцикли.

У галузі будівництва опубліковано 4 тендерні пропозиції. Йдеться про реконструкцію будівлі обласного онкологічного центру, ремонт частини приміщень лікарні у Смілі, утеплення покрівель нежитлових будівель комунальної власності в Черкаському районі.

Нагадаємо, напередодні на засіданні робочої групи “Прозорість і підзвітність” про результати моніторингу закупівель у територіальних громадах відзвітували очільники районів Черкащини.

Ознайомитися з актуальними тендерами, оголошеними в регіоні, можна у спеціальному розділі на сайті Черкаської ОВА. Аналогічні розділи є на офіційних ресурсах районних військових адміністрацій. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора