Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Звенигородській районній військовій адміністрації продовжує працювати група "Прозорість і підзвітність"

Дата: 28.02.2024 16:57
Кількість переглядів: 19

Возможно, это изображение 4 человека и люди учатсяВозможно, это изображение 2 человека и люди учатсяВозможно, это изображение 6 человек, люди учатся и столВозможно, это изображение 3 человека

У Звенигородській районній військовій адміністрації продовжує працювати група "Прозорість і підзвітність", яка в рамках своєї діяльності здійснює моніторинг публічних закупівель.

На сьогоднішньому засіданні було розглянуто питання щодо завершення тендерних процедур з проведення будівельних робіт, а саме капітального ремонту реабілітаційного відділення та палат для апалічних пацієнтів на базі приміщення комунального некомерційного підприємства "Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування". Це питання виникло на тлі результатів моніторингу, який був проведений на офіційному вебпорталі Prozorro.

З метою обговорення даного питання були запрошені представники КНБ "Звенигороддська БЛІЛ". На засіданні вони проінформували членів робочої групи щодо проведених закупівель та мали можливість відповісти на питання членів групи.

За словами доповідачів зазначено, що по результатах проведених тендерних процедур було укладено договір з переможцем відкритих торгів на капітальний ремонт реабілітаційного відділення, яким було визнано ТОВ "Гарантбуд 2020". Цей учасник відповідає кваліфікаційним вимогам, які зазначені у тендерній документації.

Також було повідомлено, що з метою забезпечення контролю за якістю та об’ємами виконаних робіт, подприємством буде залучено фахівця з технічного нагляду, який має відповідну кваліфікацію.

Озвучено, що складений перелік необхідного медичного обладнання для реабілітаційного відділення, який відповідає вимогам Національної служби здоров'я України. Наразі планується розроблення кошторисної документації на медичне обладнання.

Під час засідання представники лікарні також звернули увагу на проблему, пов'язану з відсутністю медичних кадрів відповідної кваліфікації для проведення реабілітаційних процедур. Дане питання є важливим і потребує негайного вирішення, оскільки від його вирішення залежить забезпечення високого стандарту медичної допомоги та безпеки пацієнтів.

Засідання пройшло продуктивно. Робоча група "Прозорість і підзвітність" продовжує контроль за прозорістю та відкритістю проведення державних закупівель за бюджетні кошти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора