Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Затверджено Порядок використання коштів для пілотного проекту безоплатного зубопротезування ветеранів

Дата: 27.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

Затверджено Порядок використання коштів для пілотного проекту безоплатного зубопротезування ветеранів. Відповідне рішення було прийняте на черговому засіданні Кабінету Міністрів України.

Проект реалізовуватиметься додатково до Програми медичних гарантій та буде фінансуватись за окремою бюджетною програмою, розпорядником якої стане Національна служба здоров’я України. Для цього в державному бюджеті на 2024 рік передбачено 750 млн грн.

Безоплатно отримати послуги зубопротезування зможуть учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та деякі категорії військовослужбовців.

Найближчим часом НСЗУ розробить примірну форму договору, яка буде погоджена Міністерством охорони здоров’я. Після цього НСЗУ розмістить на офіційному веб-сайті оголошення щодо прийому пропозицій від медичних закладів, які бажають взяти участь у реалізації проекту. Специфікації договору міститимуть мінімальні вимоги до медичної послуги з зубопротезування.

Укласти договір із НСЗУ, а отже стати учасниками пілотного проекту, зможуть заклади охорони здоров’я будь-якої форми власності.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора