Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«На часі – ефективні рішення», – Ігор Табурець на засіданні Комітету Верховної Ради

Дата: 27.02.2024 18:20
Кількість переглядів: 20

Фото без описуҐрунтовний діалог у широкому форматі. Стратегічно важливі питання. На виїзному засіданні Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Черкащина представила свої технологічні рішення та напрацювання у цій галузі. Про це розповів начальник ОВА Ігор Табурець.

– Від області ми поділились не планами, а вже результатами, своїм досвідом у цій сфері, – наголосив очільник області. – Війна, ворожі атаки по енергооб’єктах, загрози блекаутів – на часі ефективні рішення і робота на випередження. Спільно з керівниками громад Черкащини і підприємств критичної інфраструктури ми завчасно розробили алгоритми дій на випадок надзвичайних ситуацій. І визначили, на чому маємо акцентуватися надалі. Резервні джерела живлення, модернізація системи тепло- та енергопостачання, розвиток децентралізованої розподіленої генерації – це лише кілька пунктів, коло завдань широке.

Фото без описуФото без описуСвоїми напрацюваннями з колегами поділились підприємства області. Зокрема, «Черкаситеплокомуненерго» в питанні встановлення когенераційних установок. І отримало позитивні відгуки від присутніх. 

– Наша ключова ціль – жителі мають отримувати якісні послуги, – наголосив Ігор Табурець. – А вся система бути готовою до викликів і реагування на них.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора