Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шкільні ліги: відомі спортсмени провели майстер-клас для команд

Дата: 03.03.2024 15:40
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

Імениті спортсмени провели черговий майстер-клас для школярів – учасників національного проекту “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”. Цього разу зі  спортивного орієнтування для команд відразу трьох черкаських шкіл.

Кожна з цих команд стала чемпіоном у своєму начальному закладі. Тепер активно готуються до наступного етапу.

Секретами майстерності з учнями ділились Данило Погребець, Богдан Зачешигрива, Анастасія Зелена, які вже не раз доводили свою першість на чемпіонатах України та Європи, а також тренер-викладач зі спортивного орієнтування Євгеній Чорний.

– Емоції від спілкування з дітьми лише позитивні, – розповіла Анастасія Зелена. – Вони згуртовані та вміють працювати в команді. А спортивне орієнтування саме про це.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Враженнями від заняття цим видом спорту також поділилися школярі. Денис і Даниїл активно готуються до змагань. Хлопці  в одній шкільній команді.

– У мене зашкалюють емоції від цього тренування, – поділився  Денис. – Зі мною мої однокласники та друзі. Ми разом тренуємося і займаємося спортом. Це круто!

Зараз в області триває територіальний етап проекту “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”.

– Наставництво від наших спортсменів – супермотивація для школярів на шляху до мети, – наголосив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. – Територіальний етап шкільних ліг на Черкащині вже перетнув екватор. У громадах зіграно понад 1000 ігор. Продовжуємо вболівати за своїх!

Детальніше у відео 

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора