Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині вшанували пам'ять Тараса Шевченка.

Дата: 10.03.2024 11:23
Кількість переглядів: 8

Возможно, это изображение 4 человека и памятникВозможно, это изображение 2 человека и памятникВозможно, это изображение 4 человека и Бранденбургские ворота

У сьогоднішньому світі, коли вільність та права людини залишаються однією з найважливіших цінностей, вшанування пам'яті великих діячів, як Тарас Шевченко, набуває особливого значення. Саме таку важливу подію відзначили на Звенигородщині, вшанувавши роковини смерті видатного українського поета і мислителя.

Участь у заході взяли перший заступник начальника Звенигородської районної військової адміністрації Дмитро Задеряка,представники місцевої та районної влади, а також громадськість. Покладання квітів до пам'ятника Тарасу Григоровичу Шевченку стало символом вшанування та пам'яті про великого сина українського народу.

Сьогодні, у часи коли Україна переживає важкі випробування на своєму шляху до незалежності та суверенітету, слова Тараса Шевченка набувають особливої актуальності. "Святість волі, правди та слави" - це не просто слова, а життєві принципи, які визначають долю кожного українця.

Тарас Шевченко завжди ставив на перший план боротьбу за свободу свого народу. Його пророчі слова про те, що "тільки тим, хто бореться, буде Божа допомога та належатиме Перемога", стають джерелом натхнення для тих, хто сьогодні віддає свою силу і мужність захищаючи рідну землю від зовнішніх загроз.

Свята пам'ять Тарасу Шевченку нагадує нам про важливість бути достойними нащадками, які виконають його заповіт. У цей день ми повинні вдуматися у пророчі слова поета, щоб зміцнити свою віру в перемогу правди та свободи.

Сьогодні весь український народ, як одна рушійна сила, об'єднується у боротьбі за свої права та гідність.🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора