Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Антон Царюк про відновлення уманського будинку

Дата: 20.03.2024 17:30
Кількість переглядів: 27

Фото без описуПеребіг відбудови будинку в Умані – на постійному контролі обласної влади. На цьому наголосив заступник очільника Черкащини Антон Царюк.

Сьогодні в межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» він зустрівся із представником підрядної організації, замовником і фахівцем казначейської служби області. Ішлось про фінансування робіт.

– Наш пріоритет – якісне відновлення зруйнованого внаслідок російської агресії будинку, – наголосив Антон Царюк. – Над цим проектом працюють усі профільні структури. Нам вдалося знайти порозуміння. Міська влада, підрядник, замовник, проектант – усі зацікавлені у відбудові багатоповерхівки в оптимальні терміни. Водночас укотре наголошую: прозорість використання державного фінансування – незмінна вимога до всіх учасників процесу.

Зараз на об’єкті тривають демонтажні роботи. Це – складний процес. Його планують завершити найближчим часом. Також паралельно утеплюють другу секцію будинку. 

Нагадаємо, при ОВА діє робоча група «Прозорість та підзвітність».  Такі ж групи створені і при РВА. Робочі групи моніторять закупівлі всіх розпорядників коштів. За такими критеріями, як: дотримання пріоритетності, ризики, публічний резонанс тощо.

Минулого тижня очільник Черкащини Ігор Табурець під час робочої поїздки в Умань  ознайомився з ходом відновлювальних робіт на цьому об’єкті. Він заслухав звіт підрядника та спільно скоординували подальші дії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора