Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В ОВА напрацьовували безпекові інструменти для освітнього процесу

Дата: 21.03.2024 12:50
Кількість переглядів: 9

Фото без опису

На Черкащині продовжують масштабувати роботу задля створення безпечних умов під час освітнього процесу. На цьому наголосив заступник очільника області Олександр Шамрай під час робочої зустрічі з представниками громад, Нацполу та ГУ ДСНС.

Як він зауважив, у тергромадах працюють над впровадженням  додаткових заходів безпеки в закладах освіти.

Зокрема, наразі майже 84% шкіл, дитсадків і закладів позашкілля  вже мають «тривожні кнопки». У 90% – облаштовано огорожу. 86% – забезпечили  фізичну охорону. Шириться також практика встановлення відеонагляду та охоронної сигналізації.

Фото без опису

Фото без опису

– Безпека учасників освітнього процесу – першочергове завдання, – наголосив Олександр Шамрай. – А надто зараз. Нині ми спільно із обласним управлінням ДСНС продовжуємо розширювати мережу класів безпеки. За час реалізації проекту таких осередків маємо вже  119. А ще у 5 громадах області реалізовуємо проект «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі». Це комплексна робота на всіх рівнях.

На нараді також обговорили питання впровадження на території області проекту «Служба освітньої безпеки». У результаті визначили пріоритетні завдання для належної організації безпечного освітнього середовища в закладах. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора