Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащині триває лісокультурна кампанія

Дата: 26.03.2024 16:40
Кількість переглядів: 25

Фото без описуУ Деньгівському лісництві, що на Золотоніщині, висадили 3000 сіянців сосни звичайної на ділянці 0,5 га. Про це інформують у Центральному лісовому офісі.

Загалом лісівники Золотоніської філії цієї весни вже висадили 110 тис. сіянців на площі 16,5 га у межах весняної лісокультурної кампанії.

Фото без описуСвої перші сіянці в житті висадила маленька Олександра. Їй всього 3 роки, та її дідусь уже зараз прищеплює любов до лісу. Її старша сестра Злата уже три роки поспіль висаджує ліс разом з дідусем та лісівниками. Каже, що вже зараз уявляє як у майбутньому гулятиме дорослим лісом, дерева в якому садила сама. А маленька Саша ще не дуже розбірливо, але із захватом розповідала, що буде приходити поливати деревця з дідусем.

Фото без описуЛісокультурна кампанія для лісівників – справа звична і можна сказати буденна, адже це наш обовʼязок який ми виконуємо з року в рік. А для пересічних громадян садіння лісу в більшості не знайомий процес. Тож важливо, щоб місцеві жителі долучались до садіння, власноруч посадили бодай кілька сіянців і зрозуміли, яка це відповідальна справа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора