Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25 березня 2024 року відбулося засідання районного організаційного комітету з підготовки, проведення та розвитку проєкту „Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги“ серед учнів закладів загальної середньої освіти Звенигородського району.

Дата: 27.03.2024 16:50
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

25 березня 2024 року відбулося засідання районного організаційного комітету з підготовки, проведення та розвитку проєкту „Пліч-о-пліч  Всеукраїнські шкільні ліги“ серед учнів закладів загальної середньої освіти Звенигородського району.

В першу чергу на засіданні було обговорено питання ІІ етапу (територіального) всеукраїнських змагань ,,Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”, керівники територіальних громад поділилися досвідом, враженнями.

15 територіальних громад Звенигородського району вже завершили проведення ІІ етапу.

Фото без опису

 

Ще у 2-х територіальних громадах (Вільшанській та Лисянській) на цьому тижні тривають змагання, так як неодноразово змагання переносилися, у зв'язку з тим, що у закладах освіти згідно моніторингу захворюваності на ГРВІ зростала циркуляція вірусів грипу.

Голова організаційного комітету, Дмитро ЗАДЕРЯКА, ознайомив членів організаційного комітету з кількістю команд, які виявили бажання брати участь у ІІІ етапі всеукраїнських змагань ,,Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”.

На даному засіданні, члени організаційного комітету обговорили питання щодо графіків проведення районних всеукраїнських змагань ,,Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” зональних та фінальних. Було визначено місце проведення змагань, надано рекомендації.

Також на засіданні обговорювалися питання безпекової ситуації під час проведення змагань, перелік документів учасників для допуску до змагань та перевезення учнів за межі територіальної громади, інші організаційні моменти.

Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість займатися спортом та розвиватися!!!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#sclua, #плічопліч, #разомпереможемо, #шкільніліги #scl_cherkasyregion

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора