Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новий освітній серіал на Дія.Освіта: як стати ментором для школярів?

Дата: 05.04.2024 13:05
Кількість переглядів: 18

Фото без описуМінцифра та ГО «Навчай для України» створили новий освітній серіал на Дія.Освіта про те, як стати ментором для школярів.

Його мета — розвинути менторські навички, щоб краще розуміти школярів, та опанувати інструменти, які закохають дітей у навчання.

«Розвиток менторських навичок і використання їх для допомоги молодшим поколінням — це один з інструментів реального, відчутного впливу на українську освіту. Освітній серіал “Як стати ментором для школярів?” створено для того, щоб якнайбільше людей могли якісно підтримати школярів України, які зіткнулися з багатьма перешкодами на шляху до якісного навчання», — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Протягом 12 серій освітні експерти ознайомлять вас з основами взаємодії ментора й менті. Також ви дізнаєтеся:

  • що таке менторство та яка роль наставника в житті дитини;
  • як знання про роботу мозку можуть допомогти мотивувати дітей та сприяти їхньому розвитку;
  • нові підходи в навчанні дітей і основи Нової української школи (НУШ);
  • що таке Нова українська школа (НУШ) та які завдання варто використовувати при роботі з дітьми.

«Цей освітній серіал буде корисний для всіх, хто хоче спробувати себе в ролі ментора. У ньому взяли участь сертифіковані та акредитовані тьютори, ментори, психологи, лідери думок», — говорить Артем Ільчук, засновник креативної освітньої агенції GOVISUAL, яка долучилася до створення курсу.

Також серіал допоможе вам розвинути навички першої психологічної допомоги. Адже дітям, які перебувають у стані постійного стресу та тривоги через травматичні події, інколи складно впоратися з власними емоціями та переживаннями.

Ставайте рок-зірками у сфері освіти — дивіться освітній серіал «Як стати ментором для школярів?» та допомагайте українським дітям самореалізуватися. Шукайте серіал за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/how-to-become-a-mentor-for-schoolchildren

Освітній серіал створено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України для платформи Дія.Освіта в межах реалізації Програми академічного менторства для студентів «СтудМентор» від ГО «Навчай для України», що впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансується Глобальним партнерством заради освіти (GPE).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора