Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зарошуємо на навчання!

Дата: 11.04.2024 15:08
Кількість переглядів: 17

Запрошуємо до 10 класу - Академічний ліцей "Вибір"

Відділ з питань ветеранської політики управління соціального захисту населення Звенигородської районної державної адміністрації здійснює заходи із соціальної та професійної адаптації особам, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності. 

Професійна адаптація осіб здійснюється безкоштовно та шляхом:

  • надання соціальних послуг у сфері зайнятості;

  • підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за робітничою професією, в тому числі водії категорії В,С,Е,D;

  • отримання іншої спеціальності на основі здобутого раніше ступеня (рівня) освіти, підвищення кваліфікації, проходження спеціалізації, у тому числі із скороченим строком навчання;

  • отримання другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з урахуванням їх навичок, умінь та побажань.

Для отримання послуг з професійної адаптації звертатися до відділу з питань ветеранської політики управління соціального захисту населення м. Звенигородка, вул. Грушевського, буд.135, каб. 18, тел. відділу 063 402 87 57.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора