Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Прозорість та підзвітність: Огляд Публічних Закупівель у Звенигородській РВА"

Дата: 09.04.2024 15:37
Кількість переглядів: 11

Возможно, это изображение деньги и текст «GOOT CUN npo3opίcTb ma nig3BimHicmb nig3B»

Робоча група "Прозорість та підзвітність" Звенигородської районної військової адміністрації працює над забезпеченням прозорості та ефективності у сфері публічних закупівель. ❗️Останнім часом група зосередила свою увагу на моніторингу тендерних процедур через систему Prozorro з метою забезпечення рівня прозорості та участі громад у процесі прийняття рішень.

На минулому тижні робоча група отримала результати моніторингу, де у статусі "подання пропозицій" перебували п'ять тендерних пропозицій з очікуваною вартістю понад 200 тис. гривень. З цих п'яти пропозицій на сьогоднішній день була завершена одна, яка стосувалася придбання інтерактивної панелі 65 для Виконавчого комітету Єрківської селищної ради. Однак ще чотири пропозиції залишаються у статусі "пропозиції розглянуті". Тому ми чекаємо на їх завершення для подальшого аналізу та прийняття відповідних рішень.

За результатами тендеру на придбання інтерактивної панелі, який проводився Виконавчим комітетом Єркивської селищної ради, переміг учасник, що надав повний пакет документів для участі в тендері. Цим учасником виявився ФОП "КИРИЛЬЧЕНКО ОЛЕСЯ АНАТОЛІЇВНА", з яким і було укладено договір для придбання обладнання.

Системна робота у межах робочої групи "Прозорість і підзвітність" продовжується, адже в умовах сьогодення дуже важливо, аби громади раціонально використовували кошти та спрямовували їх на пріоритетні завдання. За допомогою системи моніторингу тендерних пропозицій через Prozorro, робоча група забезпечує контроль за процесами закупівель та відстежує дотримання принципів відкритості та конкурентності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора