Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шкільні ліги – це не тільки про спорт, – Ігор Табурець про активності для команд

Дата: 13.04.2024 15:55
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

На Черкащині триває районний етап шкільних ліг. У ньому  беруть участь 445 команд. Два тижні змагань уже позаду. Решту планують звершити до кінця квітня. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Як він зауважив, шкільні ліги – це не тільки про спорт. А й про організацію різноманітних активностей для учасників.

– Цього разу для  баскетболістів зі черкаської школи №31 ми організували зустріч із відомими командами, – розповів Ігор Табурець. –  Це – мотивація від спортивних кумирів. Для наших команд-учасниць шкільних ліг. А також  наочне наставництво від БК “Черкаські Мавпи” та нашого амбасадора Романа Данилюка. Досвідчені гравці. Справжня атмосфера великого спорту. Емоції юних баскетболістів на максимумі. Чого ми і прагнули.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ця учнівська команда вже показала клас на міських змаганнях “Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч”. Попереду нові першості.

Нагадаємо, Черкащина долучилася до наймасштабнішого шкільного спортивного руху. Область стала одним із 20 регіонів, що беруть участь у проекті “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”. Тут традиційно команди виборюють першість у 5 видах спорту: футзал, волейбол, баскетбол, черлідинг і спортивне орієнтування.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора