Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовження системної роботи: Група "Прозорість і підзвітність" не припиняє моніторинг за допомогою системи Prozorro .

Дата: 16.04.2024 11:05
Кількість переглядів: 8

У рамках ініціативи робочої групи "Прозорість та підзвітність" продовжується моніторинг оголошених тендерних пропозицій через систему Prozorro у громадах Звенигородщини спрямованих на забезпечення відкритості та прозорості у сфері державних закупівель.

Станом на сьогодні, під час моніторингу, виявлено, що у статусі "подання пропозицій" перебувають три тендерні пропозиції, вартість яких перевищує 200 000 гривень.

Ці пропозиції належать до таких установ:

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ВІЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: Предмет закупівлі: Деревина дров’яна промислового використання твердих порід.

ШПОЛЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ: Предмет закупівлі: Електричні побутові прилади та Спортивний інвентар для полів і кортів.

Крім того три громади також оголосили закупівлю паливно-мастильних матеріалів,

Очікуємо на завершення надходження пропозицій для подальшого розгляду та обговорення. Після завершення цього етапу всі пропозиції будуть проаналізовані, з урахуванням вимог та критеріїв, встановлених для даних закупівель. Після проведення аналізу замовником будуть вибрані найкращі пропозиції. Подальші кроки включатимуть укладання договорів між сторонами, які визначать умови та обов'язки замовника та постачальника, тим самим забезпечуючи ефективну та прозору реалізацію процесу закупівлі.

Ми продовжуємо слідкувати за розвитком ситуації та забезпечувати максимальну прозорість у сфері державних закупівель.

Возможно, это зарисовка (текст)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора