Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Позаду вже обласні змагання „Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги“ з волейболу серед дівчат та юнаків !!!!!

Дата: 23.05.2024 11:59
Кількість переглядів: 64

На зображенні може бути: 10 людей, люди грають у волейбол та гравці в футбол

На базі Муніципального спортивного клубу „Дніпро“ Черкаської міської ради відбувся ІV (обласний) етап всеукраїнських змагань ,,Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” з волейболу 🏐серед дівчат та юнаків.

За перемогу, як завжди змагалися по 5 команд, які стали переможцями ІІІ етапу змагань у районах та у м. Черкаси.

Звенигородщину цього разу представляли команда ,,Єноти” Шполянського ліцею №1 Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області, які боролися за першість серед дівчат та команда ,,Тальнівські ягуари” Тальнівського навчально – виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 1 - гімназія» Тальнівської міської ради Черкаської області, які боролися за перемогу серед юнаків.

Дякуємо дівчатам та юнакам за участь у ІV (обласному) етапі всеукраїнських змагань ,,Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” з волейболу.

Бажаємо не розслаблятися та не зупинятися на досягнутому, продовжувати боротися за призові місця і великі нагороди. Впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги і невтомної спраги лідерства!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#sclua, #плічопліч, #разомпереможемо, #шкільніліги #scl_cherkasyregion

На зображенні може бути: 1 особа, грає в баскетбол та текстНа зображенні може бути: 8 людей, люди грають у баскетбол, люди грають у волейбол та текстНа зображенні може бути: 12 людей, люди грають у волейбол та текстНа зображенні може бути: 9 людей, люди грають у баскетбол, люди грають у волейбол та текстНа зображенні може бути: 5 людей та текстНа зображенні може бути: 9 людей, люди грають у баскетбол, люди грають у волейбол та текстНа зображенні може бути: 6 людей, люди грають у волейбол, люди грають у баскетбол та текстНа зображенні може бути: 10 людей, люди грають у баскетбол та текстНа зображенні може бути: 9 людей, люди грають у баскетбол, люди грають у волейбол та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора