Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Змагання "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги": підсумки для нашого району

Дата: 11.06.2024 09:37
Кількість переглядів: 41

На зображенні може бути: баскетбол та текст

Змагання "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" підійшли до завершення, і ми хочемо поділитися підсумками участі наших команд. Хоча, на жаль, нам не вдалося дійти до фіналу, всі учасники показали чудову гру і гідно пройшли всі етапи змагань від першого етапу і до останнього.

Наші команди з самого початку демонстрували відмінну підготовку та згуртованість. Кожен етап був сповнений емоцій, напруги та жаги до перемоги. Всі учасники боролися за нагороди з повною віддачею, і хоча шлях до фіналу виявився складним, ми пишаємося кожним спортсменом за їхню наполегливість та старання.

Змагання "Пліч-о-пліч" стали справжнім святом спорту для всіх учасників. Вони не лише змагалися за призові місця, а й здобули безцінний досвід, знайшли нових друзів та отримали безліч позитивних емоцій. Такі події об'єднують школярів, виховують у них командний дух та жагу до здорового способу життя.

Ми вдячні організаторам за чудово проведені змагання, а також тренерам та вчителям, які підтримували наших учасників на кожному етапі. Ваша праця не залишилась непоміченою, і ми впевнені, що в майбутньому наші команди досягнуть ще більших висот.

Попереду багато нових можливостей і змагань, досвід, отриманий на "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", стане гарною основою для нових досягнень.

Бажаємо всім нашим спортсменам натхнення, сили духу і нових перемог у майбутньому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора