Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина отримала чергове продовольче підсилення

Дата: 11.12.2023 13:32
Кількість переглядів: 158

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування Звенигородського району постійно проводять активну роботу щодо забезпечення продуктами харчування осіб, що постраждали від війни, та вживають всіх можливих заходів для створення комфортних умов громадянам, які вимушено покинули свої домівки, та обрали за прихисток наш регіон.

Станом на 01.12.2023 року в територіальних громадах Звенигородського району проживає понад 202 тисячі місцевих жителів, майже 15 тисяч внутрішньо переміщених осіб та значна частина громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Звенигородська районна військова адміністрація продовжує працювати у напрямі створення комунікації, залучення партнерів та донорів, пошуку логістичних можливостей, аби допомогти жителям Звенигородського району, які потребують продовольчої підтримки.

Відтак 8 грудня 2023 року Звенигородська районна військова адміністрація Черкаської області отримала від Волинської обласної військової адміністрації, в межах реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 02 березня 2022 р. №185 «Деякі питання здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану», борошно пшеничне (вищого та першого ґатунку) у кількості 58 тонн. Зазначене продовольство було передане територіальним громадам для забезпечення нагальних потреб територіальних громад Звенигородського району.

Для нас важлива така допомога. Дякуємо кожному, хто долучається, адже разом робимо велику справу!

Працюємо далі!

Возможно, это изображение 1 человек, склад лесоматериалов и литейный заводВозможно, это изображение 2 человека, обслуживающее транспортное средство, снегоочиститель и поездВозможно, это изображение 1 человек и снегоочистительВозможно, это изображение 2 человека


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора