Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Делегація району взяла участь у заходах з нагоди відзначення 157-ої річниці із дня перепоховання Великого Кобзаря

Дата: 23.05.2018 09:52
Кількість переглядів: 967

Фото без опису

22 травня останнім шляхом Тараса Шевченка пройшли сотні людей у Каневі, вшановуючи пам’ять Великого Сина Українського народу. 

Фото без опису

До велелюдної пам’ятної ходи з нагоди відзначення 157-ої річниці із дня перепоховання Великого Кобзаря доєдналась делегація Звенигородського району на чолі із заступником голови райдержадміністрації Русланом Каюком.

Фото без опису

Під час виступу на урочистих заходах голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко  наголосив, що кожен повинен сам прийти до Шевченка та по-справжньому почути Великого Кобзаря і його заповіти. Свого часу Україна пробудилася у Шевченкові, тож сьогодні він повинен пробудитися в кожному, бо його слово про нас, про українців, про наше споконвічне прагнення бути вільними і жити в незалежній Україні. Тарас Шевченко може пишатися своїми нащадками –героїчними воїнами, волонтерами та патріотами. Кобзар єднав і єднає Україну!

Цього дня біля підніжжя Чернечої гори також діяла виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва, в якій взяли участь майстри Звенигородщини: Алла Лаврінченко, Наталія Поліщук, Ніна Рябіш.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора