Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У загальноосвітніх навчальних закладах району пролунав останній дзвоник

Дата: 27.05.2016 11:37
Кількість переглядів: 812

Фото без описуУрочисто одягнені учні, усміхнені вчителі, щасливі батьки зібралися на подвір’ях шкіл, щоб підвести підсумки навчального року, вручити та отримати заслужені нагороди, поділитися планами на відпочинок та на майбутнє життя. А особливо це стосується випускників - останній дзвоник у школі прозвучав саме для них. Невдовзі вони зроблять перший крок у доросле життя. Перед ними відкриються безкраї обрії та неосяжні перспективи.

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш  узяв участь у святі Останнього дзвоника у Звенигородській спеціалізованій загальноосвітній  школі № 3.

Фото без опису

- Ви вирушаєте в самостійну життєву подорож, де будете приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі і долі всієї країни.  Яку б дорогу не обрали - будьте завжди гідними нашого Шевченкового краю, який дав вам путівку в майбутнє, - звернувся з напутніми словами до випускників голова райдержадміністрації Василь Довбуш.  - Залишайтеся чесними людьми, не бійтеся труднощів - вони лише випробування для майбутніх перемог. Пам'ятайте про свою домівку, батьків, вчителів та друзів.

Василь Миколайович подякував батькам за підтримку дітей і їх поради,  вчителям - за щоденну натхненну творчу роботу, випускникам побажав впевненості в своїх силах і втілення омріяних задумів, а дітям, які залишають школу лише на кілька літніх місяців, - гарного відпочинку, нових яскравих вражень та цікавих знайомств.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора