Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагородження футбольної команди «Шевченків край» та меценатів футболу

Дата: 04.12.2017 12:22
Кількість переглядів: 2204

Фото без описуУрочисте нагородження гравців футбольної команди «Шевченків край», які вибороли срібні нагороди першості Черкаської області по футболу у 2017 році, та меценатів футболу відбулося 2 грудня у районному Будинку культури.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, міський голова Олександр Саєнко, голова федерації футболу Звенигородського району Ігор Джулінський, представник федерації футболу Черкаської області Віталій Смаглій, гравці та представники футбольного клубу «Шевченків Край», фермери та приватні підприємці району, які надають постійну допомогу та підтримують в нелегкий час футбольну команду.

Протягом травня-листопада 2017 року на футбольних полях області відбулася першість Черкаської області по футболу серед команд І ліги. У змаганнях брали участь 18 футбольних клубів. І за підсумками змагань наша районна футбольна команда вже третій рік поспіль виборола ІІ місце!

Грамотами обласної  федерації футболу нагороджено гравців футбольної команди «Шевченків край» та керівний склад команди. За підтримку районної футбольної команди «Шевченків край»  та вагомий внесок у розвиток спорту району грамотами райдержадміністрації нагороджено меценатів району та представників керівного складу футбольного клубу.

Також на заході, завдяки керівнику СФГ «Форсінг» Віктору Крикуну,  було вручено нову футбольну форму нашому підростаючому поколінню футболістів з футбольного клубу «Старт» та футбольній команді Звенигородської ДЮСШ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора