Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МИ СТАЛИ ПАТРОНАТНИМИ ВИХОВАТЕЛЯМИ

Дата: 29.11.2016 12:56
Кількість переглядів: 866

Шукаємо сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту

Фото без описуГарантовані:

- заробітна плата;

- кошти на дитину;

- професійна підтримка.

Сімейний патронат – це інноваційна соціальна послуга, яка запроваджується місцевою владою.

Ми впевнені: найкращий спосіб захистити детину – це підтримати рідну сім'ю. Завдання сімейного патронату – не дати дитині втратити рідних маму й тата, які через складні життєві обставини не можуть деякий час нею опікуватись.

В той час, як дитина тимчасово (до 3-х місяців) виховується у професійній патронатній сім'ї, соціальні працівники допомагають рідним батькам дитини долати складні життєві обставини, через які її було вилучено: втрату роботи, жорстоке поводження, проблем з алкоголем тощо.

Якщо відновити здатність батьків виховувати дитину неможливо, їй підшукують іншу форму сімейного виховання: усиновлення, влаштування під опіку чи піклування або довгострокову прийомну сім'ю.

Перед тим, як розпочати роботу патронатними вихователями, Вам буде потрібно пройти спеціальну підготовку – навчальний курс, який дозволить опанувати всі тонкощі роботи з дітьми.

За надані послуги з догляду та виховання дитини сім'ї виплачується заробітня плата, допомога на дитину та забезпечується постійна підтримка команди професіоналів.

СТАНЬТЕ ПАТРОНАТНИМИ ВИХОВАТЕЛЯМИ!!!

Дізнатися детальну інформацію:

www.patronat.in.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора