Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Форум місцевого розвитку в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - ІІІ»

Дата: 24.03.2017 14:46
Кількість переглядів: 755

   Фото без опису

  24 березня 2017 року у приміщенні райдержадміністрації відбувся Форум місцевого розвитку в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду - ІІІ», де  підведено підсумки за 2016 рік та розглянуті пріоритетні напрями на 2017 рік.

Фото без опису    Фото без опису

   Вручено сертифікати про завершення робіт на об’єктах ГО «Калиновий край» с. Богачівка, ГО «Княжаночка» с. Княжа та ГО «Різана криниця» с. Ризине.

Фото без опису

Також відбулося підписання тристоронньої угоди про початок будівельних робіт у Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ступенів між ГО «Світоч», відділом освіти райдержадміністрації та підрядною організацією ТОВ «Тепліс» м. Київ в рамках проекту ЄС/ПРООН МРГ-ІІІ «Енергозберігаючі заходи в школі с. Тарасівка. Капітальний ремонт системи опалення».

Фото без опису

       Координатор по Черкаській області Страшна Людмила Миколаївна подякувала головам сіл та головам громадських організацій за успішну співпрацю у ІІІ-ій фазі та рекомендувала не зупинятися на досягнутому, а й надалі змінювати життя у своєму селі на краще.

Безперечно Проект покращив інфраструктуру громад–учасниць, але найголовніше - підняв на якісно новий рівень взаємовідносини між громадою, владою, міжнародною спільнотою та бізнесом. Співпраця з Проектом не тільки об’єднала громади, а дала поштовх до нових напрямків діяльності райдержадміністрації.

Маємо надію, що Звенигородський район і в майбутньому продовжуватиме плідну співпрацю з Проектом з метою подальших змін на краще у житті кожної територіальної громади району, кожної родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора