Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині проведено профілактичні рейди з попередження підтоплення

Дата: 23.03.2018 14:59
Кількість переглядів: 1277

Фото без описуЗ підвищенням температури повітря розпочалося інтенсивне сніготанення та зростання рівня води у водоймах району.

І хоч на водних об’єктах спостерігається льодостав, рівень води в них почав підвищуватись. Найбільш помітно це на річках Гнилий Тікич та Шполка. Цьогорічні снігопади створили значні обсяги запасів снігу, як на території району, так і у верхів’ях найбільшої річки нашого району – Гнилого Тікича на території Київської області. Це створює реальну загрозу виникнення паводку та підтоплення прибережних територій. Ситуація   може бути ускладненою внаслідок прориву гребель на ставках, де з різних причин, не вжито своєчасних запобіжних заходів.

На виконання рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій   райдержадміністрацією разом з районним відділом управління ДСНС України у Черкаській області та органами місцевого самоврядування здійснюється постійний моніторинг гідрологічного стану на водних об’єктах району.

Протягом останнього тижня фахівцями сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації та районного відділу управління ДСНС України у Черкаській області проведено профілактичний рейд щодо запобігання нещасним випадкам, які пов’язані з пропуском повені та підтоплення. Під час рейду проведено роз’яснювальну роботу серед населення, яке проживає в зонах можливого підтоплення, та розповсюджено пам’ятки про порядок дій під час повені.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Сергій Палій, завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора