Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників культури та майстрів народного мистецтва Звенигородщини привітали з професійним святом

Дата: 09.11.2017 15:03
Кількість переглядів: 1616

Фото без описуУрочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися сьогодні в приміщенні Звенигородської дитячої школи мистецтв.

- Колоритним, органічним поєднанням народних традицій з сучасними мистецькими здобутками завжди славилась наша Звенигородщина  – край працьовитих, гостинних, талановитих людей, закоханих у пісню і гарне слово, - звернувся до учасників заходу заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк. - Професійні та аматорські колективи, митці гідно представляють звенигородську громаду на сценах Черкащини та України, піснею та словом підтримують наших бійців. Зокрема, нещодавно подарунком для військовослужбовців став святковий концерт,  організований для підшефної військової частини нашого району в місті Черкаси.

Працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом також привітали заступник міського голови Оксана Бугаєнко, начальник відділу культури райдержадміністрації Лілія Іщенко, голова райкому профспілки працівників культури Олена Наріжна. Вони висловили щиру вдячність митцям Звенигородщини за високе служіння українській культурі, невтомний творчий пошук і самовідданість.

Кращі працівники культури та аматори народного мистецтва за багаторічну сумлінну працю та професіоналізм отримали заслужені нагороди. Гарного настрою та позитивних емоцій усім присутнім додав святковий концерт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора