Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Травня, 2024 р., 09:50
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Про це інформують у Мінветеранів.
01 Травня, 2024 р., 09:20
Тільки плануєте відкрити туристичний бізнес і не знаєте, з чого почати? Гід з державних послуг допоможе. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
30 Квітня, 2024 р., 16:48
Різної модифікації, перевірені, дієві. Від Черкащини передали ще +110 FPV-дронів одному з підрозділів Збройних Сил України. Про це повідомив очільник області Ігор Табурець.
30 Квітня, 2024 р., 14:45
Днями на Міжнародній конференції з медіаграмотності та саморегулювання медіа у Києві фахівці галузі обговорили роль саморегулювання у забезпеченні свободи слова та принципи комунікації з авдиторією. У заході взяв участь заступник Міністра культури та інформаційної політики з питань європейської інтеграції Тарас Шевченко.
30 Квітня, 2024 р., 14:38
Міністерство охорони здоровʼя України затвердило перші шість клінічних протоколів серії стандартів медичної допомоги за напрямом «Бойова травма»:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора