Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Квітня, 2024 р., 10:10
На територїі Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей встановилась тепла, суха весняна погода. У звʼязку з цим виникає висока ймовірність виникнення лісових пожеж, особливо вразливі до загорань хвойні насадження. Про це інформують у Центральному лісовому офісі.
08 Квітня, 2024 р., 09:45
Від початку 2024 року 6 000 українців отримали ваучер на навчання за державний кошт і зможуть здобути нову професію або спеціальність, чи підвищити свій професійний рівень, щоб бути більш конкурентними на ринку праці. Держава профінансувала їх навчання на 42 млн грн. Про це повідомила Перший віцепрем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко. 
08 Квітня, 2024 р., 09:33
Золото та срібло світової першості виборов гімнаст з Черкащини Ілля Ковтун. Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.
08 Квітня, 2024 р., 09:27
Особи з інвалідністю з-поміж ВПО отримають свої виплати з березня, навіть якщо заява буде оброблена у травні. Про це йшлося на щотижневому засіданні Координаційного штабу з питань ВПО під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.
05 Квітня, 2024 р., 16:10
Переорієнтовуватися, реалізовувати нові завдання та створювати можливості для розвитку економіки регіону. На Черкащині відбулося засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради. Участь в обговоренні нагальних питань регіону взяв очільник області Ігор Табурець.
05 Квітня, 2024 р., 16:05
У Мінцифри діляться результатами роботи Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва ЄДЕССБ за 3 місяці 2024 року. У ній створюють і зберігають документи, що фіксують характеристики та стан об’єктів на різних етапах будівництва. Раніше будівельна сфера вважалася однією з найкорумпованіших. Люди роками не могли отримати дозволи на будівництво — паперові документи губили, підроблювали чи гальмували їх розгляд, щоб отримати хабарі. У 2020 році почалася цифровізація. Спочатку створили спеціальний реєстр і побудували Єдину державну електронну систему у сфері будівництва. Далі — запустили 13 будівельних послуг та кабінет Моє будівництво на порталі Дія.
05 Квітня, 2024 р., 16:00
Від початку 2024 року 6 000 українців отримали ваучер на навчання за державний кошт і зможуть здобути нову професію або спеціальність, чи підвищити свій професійний рівень, щоб бути більш конкурентними на ринку праці. Держава профінансувала їх навчання на 42 млн грн. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора