Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Березня, 2024 р., 15:57
10 історій у світлинах. На Черкащині презентували виставку фоторобіт «Час вийти на світло». Це – проект про людей із інвалідністю. На відкритті експозиції побувала перша заступниця очільника області Наталія Кравченко.
06 Березня, 2024 р., 15:35
В одному із медичних закладів області запрацювала сучасна киснева станція. Обладнання потужне. Воно безперебійно забезпечуватиме потребу пацієнтів у медичному кисні.
06 Березня, 2024 р., 15:05
Понад 1000 українських родин придбали нове житло за програмою компенсацій. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.
06 Березня, 2024 р., 14:59
У Тальному тендер, пов'язаний з будівництвом споруди, було скасовано через необхідність коригування проектно-кошторисної документації.
06 Березня, 2024 р., 13:37
Тенденції вчинення шахрайств в інтернеті залишились незмінними. Основний механізм протиправних дій пов’язаний із використанням фішингових сайтів. Про це розповів старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Черкаській області ДКП НПУ Олег Паншутін на брифінгу в медіацентрі ОВА.
06 Березня, 2024 р., 13:00
Служба безпеки задокументувала підривну діяльність митрофорного протоієрея Черкаської єпархії УПЦ (МП), який виправдовував збройну агресію рф. Про це інформують в Управлінні СБ України у Черкаській області.
06 Березня, 2024 р., 11:06
Страх та стигма щодо лікування у психіатричних лікарнях часто заважають людям зважитися принаймні на звернення до сімейного лікаря з питань свого ментального здоровʼя. Причина тому – памʼять про методи каральної психіатрії, які діяли в Радянському Союзі і які стають ще більш жорстокими в сучасній росії.
06 Березня, 2024 р., 10:30
ВУкраїні створять Єдиний державний реєстр адрес (ЄДРА). Цей реєстр буде створено як один із базових реєстрів Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Додатково буде створений Реєстр адміністративно-територіальних одиниць (ЄДРАТО) та Реєстр будівель та споруд (РБС).
06 Березня, 2024 р., 09:37
Про стан розслідування кримінальних проваджень у бюджетній сфері йшлось на черговому засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність». Вона, нагадаємо, діє при Черкаській ОВА. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора