Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017». Голосуємо!

Дата: 20.07.2017 10:35
Кількість переглядів: 1128

Фото без описуНа початку квітня 2017 року та ініціативи онлайн-ресурсу AgroPortal.ua та асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), підтримки Міністерства аграрної політики та продовольство України, оголошено про старт II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017».

Метою конкурсу є підтримка перших кроків та ініціатив тих громад, які дійсно хочуть розвиватися, створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу, відновлення інфраструктури тощо.

Заявки на участь у конкурсі подали більше 300 сіл з різних областей України. За результатами вивчення матеріалів члени експертної ради визначили 20 сіл-претендентів, до переліку яких потрапило й село Черкащини - Моринці Звенигородського району.

Із 16 липня розпочалося онлайн-голосування та паралельне виставлення балів селам-конкурсантам членами експертної ради. Під час підрахунку результатів голоси онлайн-голосування та оцінки експертної ради будуть зведені до єдиної 50-бальної шкали. Відповіддю максимальний бал для кожного села-конкурсанта від онлайн-голосування - 50, експертної ради - 50. Максимальний бал -100.

Нашим землякам із с. Моринці дуже важлива підтримка небайдужих черкащан, важливий кожен голос за їхнє село. Перемога в конкурсі - це добра нагода для Черкаської області заявити про багату історико-культурну спадщину нашого краю.

Результати конкурсу, переможців та місце проведення нагородження буде озвучено у День незалежності України - 24 серпня цього року.

Просимо підтримати наших земляків за посиланням:  http://agroportal.ua/ua/publishing/konkurs/final-vseukrainskogo-konkursa-neveroyatnye-sela-ukrainy-2017-golosuem/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора