Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині триває підготовка до чергових виборів Президента України

Дата: 22.03.2019 14:31
Кількість переглядів: 862

Фото без описуСьогодні голова райдержадміністрації Василь Довбуш за участю першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки, керівників відділів і управлінь райдержадміністрації,  відповідних служб району провів нараду із сільськими головами, головами ОТГ та керуючим справами міськвиконкому Юрієм Орловим щодо сприяння виборчим комісіям у реалізації ними своїх повноважень у період підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Розглянуто питання щодо забезпечення належної матеріально-технічної бази діяльності виборчих комісій, забезпечення громадського порядку на території району, організації цілодобової охорони приміщень виборчих комісій та оперативного вирішення інших питань у межах повноважень, визначених чинним законодавством.

Крім цього, було визначено алгоритм оперативного реагування та взаємодії органів влади і служб району у разі виникнення позаштатних ситуацій.

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш, виступаючи перед керівниками громад, наголосив на необхідності сприяти у межах повноважень якісній організації виборчого процесу, щоб вибори Президента України відбулися організовано, чесно та якісно.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора