Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відзначили День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 14:48
Кількість переглядів: 1164

Фото без описуСьогодні у районному Будинку культури відбулися заходи з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

- Цього дня виповнюється чотири роки відтоді, як перша група нескорених - кілька сотень сміливих дівчат та юнаків - вийшли на холодний граніт у центрі столиці, щоб продемонструвати свій проєвропейський вибір, - звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Василь Довбуш. - Вже сьогодні Україна та Європа значно ближчі одна до одної, ніж чотири роки тому. Це означає, що плани Євромайдану втілюються в життя. А вступ у дію Угоди про асоціацію з Європейським Союзом – це виконання ключової вимоги Революції Гідності.

Наші земляки: Костянтин Дубовський, Віктор Бойко, Володимир Шуклін, Віктор Погорілий, Анатолій Зозуля, Михайло Нетесюк, Роман Кузьмін, Максим Фролов, Володимир Назаренко, Сергій Дядченко, Володимир Женжеруха, Сергій Сиротенко, - пролитою кров'ю за Вітчизну назавжди вписали себе у сторінки історії незалежності нашого народу.

Хвилиною мовчання вшановано пам’ять героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули на Сході України,  віддавши своє життя за наше гідне майбутнє. Почесне право покласти квіти до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні надано старшокласникам Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка Іллі Абдіну та Вікторії Черненко.

Присутніх схвилювала поезія місцевої поетеси Людмили Солончук, яка декламувала власні вірші про Україну. А патріотичного піднесеного настрою додали пісні у виконання  творчого колективу районного Будинку культури та обдарованих юних талантів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора