Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Початок роботи Головного управління ДПС у Черкаській області

Дата: 09.09.2019 12:42
Кількість переглядів: 501

 

29 серпня розпочато виконання Головним управлінням ДПС у Черкаській області функцій і повноважень Головного управління ДФС у Черкаській області, що припиняється. Відповідний наказ Головного управління ДПС в області від 29.08.2019 №24 «Про початок діяльності Головного управління ДПС у Черкаській області» підписав в.о. начальника Віктор Гусак.

Попередньо була проведена державна реєстрація Головного управління ДПС в області, затверджено структуру, штатний розпис та кошторис, переведено з ГУ ДФС у ГУ ДПС 30% працівників.

Ідентифікаційний код Головного управління ДПС у Черкаській області: 43142920

Адреса: 18002, м.Черкаси, вул.Хрещатик, 235

Виконання обов’язків начальника Головного управління ДПС у Черкаській області покладено 30.07.2019 на заступника начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Гусака Віктора Григоровича: https://is.gd/oceWA4 Відповідні накази (про призначення та покладання обов’язків керівника) від 30.07.2019 №№49-о, 75-о підписав Голова Державної податкової служби України Верланов Сергій Олексійович.

Нагадаємо, 28 серпня розпочала роботу Державна податкова служба України. Розпорядження Уряду від 21 серпня 2019 №682-р про початок роботи Державної податкової служби України 28.08.2019 опубліковане на Урядовому порталі.

Кабінет Міністрів передав Державній податковій службі функції з реалізації державної податкової політики, державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.

Офіційний вебпортал Державної податкової служби України www.tax.gov.ua Електронний кабінет: https://cabinet.tax.gov.ua/

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора