Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Делегація зі Звенигородщини взяла участь в обласних урочистих заходах з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва в Чигирині

Дата: 15.10.2019 12:42
Кількість переглядів: 532

14 жовтня делегація зі Звенигородщини взяла участь  в обласних урочистих заходах з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва в Чигирині.

В заходах узяли участь голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Шевченко та  обласний військовий комісар Євген Курбет.

Розпочалися урочистості з  покладання квітів до пам’ятника Великому гетьману України Богдану-Зиновію Хмельницькому.

На площі перед Резиденцією  Хмельницького відбулося продовження урочистих заходів. З вітальним словом до учасників заходів звернувся голова обласної державної адміністрації  та вручив захисникам за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України  Почесні грамоти облдержадміністрації та відзнаки «Холодний Яр».

В знак шани та поваги до тих, хто ціною власного життя відстоював волю, територіальну цілісність і незалежність нашої країни відбулося покладання квітів до могил загиблих учасників АТО, обеліска Слави, пам’ятного знака Героям Небесної Сотні та пам’ятника загиблим воїнам операції Об’єднаних сил.

Продовжив свято обласний молодіжний фестиваль патріотичної пісні.

Діяла ярмарка майстрів народної творчості. 

Цього року продовжили традицію – фестиваль “Козацький куліш”,  в якому взяли участь команди із районів та ОТГ  області. Громади зустрічали гостей свята вишуканими стравами української кухні: пригощали смачними варениками, пухкими гречаниками, дерунами, потапцями, вергунами,  смаженими поросятами, домашніми ковбасами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора