Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 13.12.2019 12:53
Кількість переглядів: 310

-Сьогодні ми повною мірою розуміємо наскільки велику і масштабну справу зробили ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи, - звернувся перший заступник голови  райдержадміністрації Дмитро Задеряка до учасників заходу, що відбувся 13 грудня в сесійній залі районної ради  з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

-За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який пов’язаний із використанням високих, і, нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалось зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС.

Зі словами вдячності до ліквідаторів також звернулися керуючий справами  районної ради Володимир Низенко, заступник голови міської ради Сергій Куліков, голова Звенигородської районної громадської організації “Союз. Чорнобиль” Володимир Слинько.

Учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції  вручено Почесні  грамоти райдержадміністрації, районної та міської рад, подарунки.

Пам'ять загиблих від атомного лиха вшановано хвилиною мовчання.

До пам’ятного знака постраждалим від Чорнобильської катастрофи керівники району і міста, звенигородчани, члени Звенигородської районної громадська організація “Союз. Чорнобиль” поклали квіти та вінки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора