Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запити на отримання публічної інформації

Дата: 14.05.2020 12:20
Кількість переглядів: 435

 

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що з метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації та надання інформації за запитами, які надійшли від запитувачів, незважаючи на карантинні заходи, забезпечено розгляд таких запитів відповідно до Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VІ «Про доступ до публічної інформації» (далі – Закон №2939-VІ).

За чотири місяці 2020 року надійшло 28  запитів на отримання публічної інформації (22 – від громадян, 6 – від юридичних осіб). Розглянуто та задоволено24 запити на інформацію, відмовлено в задоволенні 1 запиту, 3 запити направлено належному розпоряднику. Усі запити розглянуто в терміни, передбачені Законом №2939-VІ.

Звертаємо увагу, що на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних (data.gov.ua) та на офіційному вебпорталі ДПС (tax.gov.ua) здійснюється оновлення наборів даних у формі відкритих даних.

Нагадуємо, що запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Черкаській області: 18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик, буд. 235 та на електронну адресу ck.public@tax.gov.ua.

Щодо звернень громадян та юридичних і самозайнятих осіб, повідомляємо що, звернення до Головного управління ДПС у Черкаській області   можна подати на вище вказану поштову адресу та на такі  електронні адреси:

звернення громадян подаються на електронну скриньку ck.2300zvern@tax.gov.ua - із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, місця проживання (реєстрації), суті порушеного питання, дати та особистого підпису, у вигляді сканкопії або фотокопії;

юридичні та самозайняті особи можуть подати звернення на електронну скриньку ck.official@tax.gov.ua та через «Електронний кабінет» (адреса: http://cabinet.tax.gov.ua., а також через офіційний вебпортал ДПС) з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Також, повідомляємо, що ДПС запроваджено серію відеоуроків, в яких роз’яснюється як правильно користуватися електронними сервісами, а саме відеоурок як направляти в листи та звернення за допомогою Електронного кабінету можна переглянути за посиланнями:

https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/6094.html

https://youtu.be/wsGYmcOYScA

https://www.facebook.com/107383900636180/videos/2619608611618098/ 

 

Начальник Звенигородського управління

ГУ ДПС у Черкаській області                                             Ірина БИСТРОВА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора