Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ринок має стати зручним для підприємців

Дата: 21.05.2020 16:10
Кількість переглядів: 1456

Сьогодні 21 травня в приміщенні Звенигородської районної державної адміністрації відбулася нарада, в якій взяли участь голова Звенигородської районної державної адміністрації Владислав Гончаревський, заступник міського голови Сергій Щербина, секретар міської ради Валерій Маренич, голова правління Звенигродського РайСТ Галина Бондаренко та директор КП «Ринок» Сергій Мізецький.

До відома адміністрації КП «Ринок» були доведені пропозиції підприємців, які працюють на території ринку. Вказано на необхідності усунення недоліків в організації роботи ринку, серед яких ремонт покрівлі павільйону, де здійснюється торгівля промисловими товарами, створення відповідних умов для торгівлі м’ясною продукцією, здійснення заходів щодо благоустрою території ринку тощо. Зазначено, що адміністрація КП «Ринок» має розробити відповідний план удосконалення умов торгівлі на ринку, щоб зробити їх найбільш оптимальними та зручними для підприємців.

За виконанням вказаних завдань буде здійснюватись відповідний контроль, а в разі надходження скарг підприємців, які працюють на території КП «Ринок», буде зроблено адекватне реагування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора