Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Великебудівництво: в Звенигородці продовжується ремонт автомобільної дороги О240410/Н-16

Дата: 27.06.2020 12:05
Кількість переглядів: 413

 Фото без описуУ межах проєкту Президента України #Великебудівництво  продовжуються ремонтні роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення на ділянці дороги О240410/ Н-16 – Звенигородка, яка починається від Н-16 і закінчується у Звенигородці.

 

 26 червня голова Звенигородської районної державної адміністрації Владислав Гончаревський разом з начальником відділу будівництва та ремонту доріг управління служби замовника та будівництва Департаменту будівництва Черкаської обласної державної адміністрації Сергієм Циплюком та начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Звенигородської райдержадміністрації Ігорем Захарченком перевірили стан та якість виконання робіт.

 Станом на 26 червня завершено укладання другої смуги дороги О240410/Н-16 Звенигородка, км0+700 – км1+500 (дорога до в’їзду в місто з боку Черкас до мозаїчної стели “Звенигородка”).

Підрядник також виконає комплекс робіт по опорядженню узбіч та влаштуванню розмітки. Укріплення узбіч буде здійснено асфальтогранулятом товщиною шару 10 см.

Потім кваліфікованою комісією, до складу якої будуть входити представники Черкаської обласної державної адміністрації, Звенигородської районної державної адміністрації та ГО “CoST Ukraine” буде проведено експертизу якості виконання робіт. Зокрема будуть відібрані зразки-керни укладених асфальтобетонних шарів для проведення лабораторних досліджень.
І лише потім, коли комісія визначить, що роботи проведені якісно, підряднику будуть перераховані кошти за виконані роботи.

 Програма Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” передбачає, в першу чергу, новий підхід до контролю за виконанням робіт.
Первинний контроль здійснюється самим підрядником – ТОВ “Євробуд-Індустрія”.
Інспекційний контроль здійснюється замовником робіт – Департаментом будівництва Черкаської обласної державної адміністрації та Звенигородською районною державною адміністрацією.
Громадський контроль здійснюється ГО “CoST Ukraine”. ГО “Ініціатива із прозорості інфраструктури” (CoST Ukraine) із секретаріатом у м. Лондоні (Велика Британія) призначена для забезпечення прозорості та підзвітності будівництва, яке здійснюється за рахунок публічних коштів.

 Європейський підхід: зробив роботу якісно – отримай гроші за свою роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора