Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центр зайнятості оприлюднив рівень оплати праці затребуваних працівників

Дата: 01.09.2020 12:30
Кількість переглядів: 243

Фото без описуСередній  розмір заробітної плати у вакансіях на 1 серпня 2020 року становив 6,5 тисяч гривень. У 80%  вакансій  розмір заробітної плати – вище мінімальної.

За професійними групами середній розмір оплати праці у вакансіях для законодавців, вищих державних службовців, керівників становив 7,6 тисяч гривень, для кваліфікованих робітників з інструментом та робітників з обслуговування та експлуатації устаткування і машин – 7,5 тис. грн, для  кваліфікованих працівників сільського господарства – 6,2 тис. грн., для фахівців – 6,1 тис. грн, для працівників найпростіших професій  – 5,7 тис. грн, для технічних службовців – 5,1 тис. грн., для працівників торгівлі та послуг – майже 5 тис. грн.

Найвищий розмір оплати праці станом на 1 серпня пропонують у вакансіях для  монтажників-складальників металопластикових конструкцій – 20,0 тис. грн, головного металурга – 16,1 тис. грн,  начальника цеху, завідувача лабораторії – 15 тис. грн, машиніста тепловоза – 14,7 тис. грн, начальника дільниці – 14,1 тис. грн, командира взводу, інспектора прикордонної служби по 13 тис. грн.

Станом на 1 серпня 2020 року у базі даних обласної служби зайнятості налічувалося 869 вакансії.

За інформацією відділу статистики та прогнозування ОЦЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора