Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках заходу «Податкова поруч» фахівці надали консультації платникам Черкащини

Дата: 07.09.2020 10:14
Кількість переглядів: 229

З метою вирішення невідкладних питань з оподаткування, забезпечення зручних та доступних умов для декларування та отримання послуг і сервісів фізичними та юридичними особами, поліпшення іміджу податкових органів, забезпечення зручних і доступних умов для отримання сервісів, Головним управлінням ДПС у Черкаській області впроваджено захід «Податкова поруч».

         Так, в серпні 2020 року начальники (заступники) управлінь та інспектори з профільних напрямків здійснили виїзди до мешканців об’єднаних територіальних громад Черкаської області та в місця  масових скупчень громадян з дотриманням обмежувальних  заходів пов’язаних з поширенням коронавірусної хвороби:

- до Ротмістрівської ОТГ за адресою: Смілянський район, с.Ротмістрівка, вул. Михайлівська, 18, (територія обслуговування Смілянського управління ГУ ДПС у Черкаській області);  

         - до Ладижинській ОТГ за адресою: Черкаська область с.Ладижинка, вул.Шкільна, 2 (територія обслуговування Уманського управління ГУ ДПС у Черкаській області).

- до Єрківської ОТГ за адресою: Катеринопільський район, смт Єрки, вул. Чорновола, 2, (територія обслуговування Звенигородського управління ГУ ДПС у Черкаській області); 

- до Бобрицької сільської ради  (ОТГ)  за адресою: Черкаська обл., Канівський р-н, с. Бобриця (територія обслуговування Черкаського управління ГУ ДПС у Черкаській області);

- до Тернівської ОТГ за адресою: Смілянський район, с. Тернівка, вул.Центральна, 35, (територія обслуговування Смілянського управління ГУ ДПС у Черкаській області);

- до Черкаського центрального ринку за адресою: вул. Небесної сотні,30 (територія обслуговування управління у м.Черкасах);

- до Зорівської ОТГ за адресою: Черкаська обл., Золотоніський р-н, с.Зорівка  (територія обслуговування Золотоніського управління ГУ ДПС у Черкаській області)

- до Кривалівського речового ринку, за адресою: вул. Надпільна, 411  (територія обслуговування управління у м.Черкасах).

Податківці надали консультації мешканцям щодо роботи «Електронного кабінету» та зазначили, що одна з ключових функцій податкової служби – зробити процес роботи з платниками податків максимально автоматизованим. Також надано консультації щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян.

 Проінформовано про графік роботи ЦОПів, у тому числі у період карантину; зазначили номери телефонів за якими можна отримати будь-яку податкову консультацію спеціаліста; які саме адміністративні послуги можна отримати у ЦОПі; які документи потрібно мати при собі для отримання тієї чи іншої послуги.

Слідкуйте за новинами на сайті Головного управління ДПС у Черкаській області  (за посиланням: https://ck.tax.gov.ua ) та на сторінці у Фейсбук (за посиланням:  https://www.facebook.com/tax.cherkasy/)!

 

 

За інформацією Головного управління ДПС у Черкаській області

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора