Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на ЧАЕС

Дата: 14.12.2018 16:00
Кількість переглядів: 1429

Фото без опису

Учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на ЧАЕС вшанували сьогодні на Звенигородщині.

До пам’ятного знака постраждалим від Чорнобильської катастрофи керівники району і міста, члени Звенигородської районної громадської організації “Союз. Чорнобиль”та  громадськість поклали квіти та вінки.

Протоієрей Віктор та ієрей Мар’ян парафії Великомученика Георгія Переможця відслужили панахиду за загиблими учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Хвилиною мовчання вшановано пам`ять всіх загиблих від атомного лиха.

- Чорнобиль торкнувся практично кожного з нас – хвороби, скалічені долі наших рідних, близьких і зовсім невідомих людей, тих, хто ліквідовував наслідки аварії. Тож хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, - звернувся голова райдержадміністрації Василь Довбуш до присутніх на урочистому  зібранні, що відбулося у сесійній залі районної ради після покладання квітів.

- Ми у вічному боргу перед вами, шановні ліквідатори, всіма, хто ціною свого здоров'я і свого життя врятував нашу країну і людство від ядерного вогню. Чорнобильські дзвони лунають над нами - і того відлуння вистачить ще не на одне покоління. Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції, бажаю вам і вашим близьким міцного здоров'я, щастя, шани і щирої поваги від людей.

Голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського голови Сергій Щербина, голова Звенигородської районної громадської організації “Союз. Чорнобиль” Володимир Слинько, дружина ліквідатора Світлана Жукова звернулися зі словами вдячності  до ліквідаторів, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію.

Під час урочистостей керівники району вручили ліквідаторам  заслужені нагороди та подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора