Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємство Черкащини здобуло перемогу у рейтингу “Сумлінні платники податків – 2019”

Дата: 30.10.2020 16:25
Кількість переглядів: 312

Нещодавно Вища Рейтингова Комісія Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків — 2019»  визначила лауреатів конкурсу.

 

Нагадаємо, що вже традиційно з 2011 року поспіль його проводить Асоціація платників податків України, а до комісії входять представники податкової служби та ділових організацій країни. Всеукраїнський Рейтинг проводиться у два конкурсні тури: перший — на обласному (регіональному) рівні, другий — на всеукраїнському. У Рейтингу беруть участь підприємства трьох категорій — малі, середні, великі.

 

Рейтингова Комісія звертала увагу на високі досягнення щодо повноти та своєчасності сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих осіб, і що є не менш важливо на теперішній час — суму коштів, які спрямовують підприємства на соціальні програми та благодійність.

 

Цьогоріч для участі у Всеукраїнському конкурсі «Сумлінні платники податків - 2019» платниками податків подано всього 616 заявок (від Черкаської області - 13). Усі без виключення 120 підприємств, в точу числі 5 з Черкащини, які виявили бажання прийняти участь у Рейтингу на Всеукраїнському рівні були перевірені ДПС України та Державною службою України з питань праці. Усього визначено 40 підприємств – переможців у різних номінаціях. Мале підприємство Черкащини ТОВ «ТРІУМФ ІТ» отримало перемогу у номінації «Цифрова інформатика».

Щиро вітаємо ТОВ «ТРІУМФ ІТ» та інших переможців з отриманням високого Звання «Сумлінні платники податків – 2019»!

Нагородження переможців на всеукраїнському рівні відбудеться             4 грудня цього року.

 

Докладніше з інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті Асоціації платників податків України за посиланням: https://appu.org.ua/main-news/vidbulosya-zasidannya-vrk-z-viznachennya-tih-hto-otrimav-visoke-zvannya-sumlinnih-platnikiv-podatkiv-2019/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора