Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося перше засідання Черкаської обласної ради (відео, фоторепортаж)

Дата: 04.12.2020 17:13
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Депутати новообраної Черкаської обласної ради 8-го скликання розпочали роботу. У складі ради 64 народних обранця. 

Участь у роботі першої сесії обласної ради взяли народні депутати України Олександр Завітневич, Олександр Скічко, Антон Яценко, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Сергійчук, заступники голови ОДА та керівники структурних підрозділів адміністрації.

Фото без опису

У результаті виборів прохідний бар’єр подолали шість політичних партій, а саме: ВО «Черкащани» (18 місць), «Слуга народу» (12 місць), «За майбутнє» (12 місць), «Європейська солідарність» (9 місць),  ВО «Батьківщина» (7 місць) і «Опозиційна платформа – За життя» (6 місць).

Сьогодні обрали голову обласної ради, ним став Анатолій Підгорний. Першим заступником обрали Романа Сущенка.

Голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук висловив сподівання на подальшу конструктивну співпрацю:

– Ви отримали довіру черкащан ближчі 5 років представляти їхні інтереси і втілювати в життя їхні сподівання. Тепер у всіх вас, незалежно від того, під якими партійними прапорами ви стали владою, з’явилась реальна можливість змінити Черкащину на краще. А також – виконати ті обіцянки, які давали їм під час виборчої кампанії. Зі свого боку я розраховую на спільну і конструктивну роботу – працювати разом з вами заради людей. Всі ви представляєте інтереси жителів області. Тому моя позиція – працювати з усіма і сприяти конструктивній роботі на спільне благо людей, без популізму і пустих обіцянок. Як голова ОДА, я налаштований підтримувати ваші ініціативи, спрямовані на зростання добробуту жителів області і стабільний соціально-економічний розвиток краю, – звернувся Сергійчук. 

Відео

Додавши, що саме здатність спільне вирішувати складних питань – це якраз і є ознакою зрілості і відповідальності політика.

Вже на грудневу сесію адміністрація плану винести багато важливих питань, які напрацювали за останні місяці. Передусім, це бюджет області і ціла низка галузевих програм. Всі вони стосуються важливих сфер життєдіяльності регіону. Всі ці програми мають на меті сприяти розвитку області і вирішити ті проблеми, які сьогодні турбують людей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора