Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже 3,5 млн грн надійшло до бюджетів Черкащини за адмінпослуги в земельній сфері

Дата: 12.01.2021 14:20
Кількість переглядів: 148

Спеціалісти Держгеокадастру Черкаської області протягом 2020 року спрямували до місцевих бюджетів 3 млн 422 тис. грн за надані адміністративні послуги. Про це інформують в ГУ Держгеокадастру у Черкаській області.

Найбільше – близько 3 млн грн – громадяни та юридичні особи сплатили за отримання відомостей із Державного земельного кадастру (28075 шт.). Також майже 245 тис. грн надійшло до бюджетів за обов’язкову й добровільну державну експертизу документацій із землеустрою (1645 шт.).

Усього торік Держгеокадастр Черкаської області надав понад 175 тис. адміністративних послуг, із яких більшість – 82,5% (144,5 тис. шт.) – безоплатно. Серед безоплатних найпоширеніші послуги: надання витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (65644 шт.) і державна реєстрація земельної ділянки – 40516 послуг.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України територіальні органи Держгеокадастру надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів у Черкаській області на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора