Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба зайнятості допомагає у працевлаштуванні

Дата: 26.02.2021 16:30
Кількість переглядів: 360

В грудні минулого року за сприянням в пошуку роботи звернувся Мусін Віталій Якович, 1978 року народження, має вищу освіту за спеціальністю економіка підприємства. Працював начальником відділення зв’язку, звільнився за власним бажанням, бажаючи знайти роботу з більшою заробітною платою.

Враховуючи економічну ситуацію в країні та ще й під час карантину, звичайно, не так і просто знайти роботу з гідною оплатою праці. За допомогою кар’єрного радника було сформовано резюме Віталія Яковича, за результатами з’ясованої профільної групи визначено та узгоджено комплекс заходів, які б вплинули на пришвидшення працевлаштування.

Завдяки тісній співпраці безробітного з особистим консультантом, індивідуальному підходу щодо активізації власних зусиль Мусіна В. Я. в лютому 2021 було отримано позитивний результат: підібрано відповідну роботу, узгоджено співбесіду з роботодавцем і, як наслідок, працевлаштовано монтером колій у ВП Служби колії Корсунської дистанції колії ПАТ "Укрзалізниця». За словами Віталія Яковича: «зусиллями і працею всього можна досягнути».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора