Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До роботи під час карантину

Дата: 27.04.2021 10:32
Кількість переглядів: 331

Фото без описуПід час карантину роботодавці активно шукають   працівників у різних галузях – від оператора поштового зв’язку до фахівця із стандартизації готової продукції.

Так, протягом січня-березня поточного року за сприянням спеціалістів Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості було укомплектовано 342 вакансії, зокрема 172 – в галузі сільського господарства, 56 – сфера обслуговування, 16 – освіта, 26 – заклади охорони здоров’я, 53 – державне управління.

Сьогодні на районному ринку праці затребувані  вакансії: майстра з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування із заробітною платою від 6000 грн., слюсаря – ремонтника на станцію технічного обслуговування із відрядною заробітною платою від 6000 грн., сестри медичної (для роботи за сумісництвом) в навчальний заклад із заробітною платою від 6000 грн., оператора поштового зв’язку пересувного відділення із заробітною платою від 6500 грн. та ін.

 Фахівці служби зайнятості продовжують підбирати для безробітних підходящі вакансії та проводити попередні узгодження з роботодавцями щодо кандидатів на робочі місця.

Тож, звертайтесь за консультацією до наших фахівців. Ми радо Вам допоможемо!

 

Начальник

відділу взаємодії з роботодавцями                                                    О.Шпунт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора